"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

27 november 2015

Zaterdag 12 december: Late Night Kerst Shopping


Op zaterdag 12 december presenteren de Geffense winkeliers en horeca zich tijdens de eerste editie van Late Night Kerst Shopping in Geffen. Van 18.00 tot 23.00 uur komt u op het Dorpsplein en in de Dorpstraat helemaal in de juiste kerstsfeer. De winkels zijn geopend en er zijn marktkramen, diverse buitenterrassen met muziek, Glühwein, warme chocolademelk, diverse proeverijen, optredens van een zangkoor en een draaimolen voor de kinderen.

Het initiatief van deze eerste editie van Late Night Kerst Shopping is genomen door de winkeliers, horeca en consultancy van ondernemersvereniging ‘Ondernemend Geffen’. De winkeliers van deze vereniging die gevestigd zijn in de Dorpstraat (van Wielerhuis De Meulenreek tot en met Café Zaal de Gouden Leeuw) zijn de hele avond geopend. Een deel van de overige winkeliers en horeca presenteert zich op het sfeervolle Dorpsplein.


Late Night Kerst Shopping in Geffen


Sfeervol Dorpsplein

Het Dorpsplein is deze avond het centrum van alle gezelligheid. Het hele plein is sfeervol aangekleed met kerstverlichting en uiteraard is de Kerstman met zijn arrenslee aanwezig om de jongste bezoekers te verrassen met wat lekkers. Diverse Geffense winkeliers die hun winkel buiten het parcours hebben, presenteren zich in een kerstkraam. De gezamenlijke horeca zorgt voor diverse buitenterrassen met sfeervolle muziek, Glühwein, warme chocolademelk, gebak en andere warme en koude dranken.


In de kiosk worden bovendien enkele optredens verzorgd door een zangkoor en de kinderen kunnen zich vermaken in een draaimolen. Proef de hele avond bovendien de lekkerste kersthapjes in diverse proeverijen of geniet van popcorn of een overheerlijke oliebol.


Wil je kerstinkopen doen of heb je gewoon zin in een gezellige avond? Kom dan op zaterdag 12 december naar dit sfeervolle ‘shopping event’ in de dorpskern van Geffen. U bent van harte welkom. De avond begint om 18.00 uur en het programma eindigt rond de klok van 23.00 uur. De entree is uiteraard helemaal gratis.>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture