"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

In the picture: Creativos Reclame


Naam Bram van Ravenstein

Leeftijd 34 jaar

Relatie / 
burgerlijke staat
Samenwonend in Heesch met Linda.
Bedrijf

Creativos Reclame


Aantal
medewerkers

2
Werkzaamheden
en specialiteiten

Creativos Reclame is een klein reclamebureau. We houden niet van dikke adviesrapporten die in een archiefkast verdwijnen, maar zijn juist sterk in korte analyses, eerlijke adviezen, creatieve ideeën en strakke ontwerpen. 

We helpen onze opdrachtgevers graag vooruit en willen graag actie ondernemen. We hebben altijd een luisterend oor, maar zijn ook best een tikkeltje eigenwijs. Dat komt tot uiting in de middelen die we bedenken en realiseren. Soms heel gewoon, als dat nodig is. Maar soms ook opvallend anders. 


Ondernemer sinds 2003

Opleiding(en)

- HAVO (Mondriaan College, Oss)
- MBO / PR en Communicatie (Koning Willem I College)
- HBO Communicatie, afstudeerrichting Concept en Creatie

  (Fontys Hogeschool Communicatie, Eindhoven)


Ondernemend 
Geffen

Voorheen was ik met Creativos Reclame lid van zowel Winkeliers Horeca Vereniging Geffen als Bedrijvenvereniging Geffen. Voor een relatief wat kleinere kern zoals Geffen is het beter om alle krachten te bundelen in één ondernemersvereniging. De samenvoeging tot Ondernemend Geffen kan voor alle leden veel voordelen bieden. 


Activiteiten
Ondernemend Geffen

Het Ondernemersevent is altijd een leuke en gezellige activiteit. De verkiezing van 'Ondernemer van het Jaar' is een mooie toevoeging aan het geheel. Ook de informatie-avonden en de bezoeken aan andere ondernemers zijn altijd interessant en goed voor de onderlinge contacten.


Toekomst
van Geffen

Op 1 januari 2015 komt er een einde aan de gemeente Maasdonk. Geffen gaat naar Oss en Nuland en Vinkel naar Den Bosch. Ik hoop dat het dorpse karakter ondanks deze herindeling behouden blijft, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ook in Lith en Berghem waren de inwoners in het verleden sceptisch toen ze met Oss samengevoegd werden, maar zij zijn nu over het algemeen erg positief en tevreden.


Parkeerprobleem
centrum Geffen

Een probleem dat al jaren speelt, maar waar helaas nog steeds geen goede oplossing voor is gevonden. Wellicht dat de sluiting van het gemeentehuis het probleem automatisch op zal lossen..


Bedrijventerrein
Heesch-West

Ik volg de ontwikkelingen, maar moet eerlijk toegeven dat ik niet van alle details op de hoogte ben. Ik kan me voorstellen dat direct omwonenden niet erg blij zijn met een bedrijventerrein in de achtertuin, maar voor de Geffense ondernemers kan een aanwas van nieuwe bedrijven op deze locatie ook erg interessant zijn.

Geen ondernemer, dan...

Geen idee, na het beëindigen van mijn studie in 2003 ben ik meteen gestart als eigen ondernemer. Het lijkt me een interessante uitdaging om mee te denken en te werken in de redactie van een (nieuw) televisieprogramma. Ook het werken bij een Betaald Voetbal Organisatie lijkt me erg boeiend.


Crisis

Als ondernemer is het altijd belangrijk om actief bezig te zijn en actief bezig te blijven. Stil staan in een economisch onzekere tijd kan en mag nooit een optie zijn. In welke branche je bedrijf ook actief is. Wij houden dan ook niet van afwachten en achteruit leunen. Wij houden meer van actie, de mouwen opstropen. Dat biedt kansen voor iedere indernemer. Jezelf laten zien en je op die manier onderscheiden van de rest. Zeker in deze tijd!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag thuis, bij familie en/of vrienden. Ik houd van vakantie en stedentrips en zou eigenlijk wat actiever moeten sporten.


Verder volg ik al het voetbalnieuws op de voet, met name het nieuws over mijn favoriete clubs Ajax en FC Den Bosch. Van de laatste club ga bovendien (vrijwel) altijd kijken naar de thuiswedstrijden in BrainWash Stadion de Vliert.

Verenigingsleven

Op sponsorbasis ben ik actief voor diverse Geffense verenigingen. Niet alleen leuk om te doen, maar ook leuk om met deze verenigingen in contact te zijn. Hoewel ik niet meer op het veld actief ben, besteed ik 'achter de schermen' nog wel veel vrije uurtjes aan voetbalvereniging Nooit Gedacht.


Favoriete website(s)

www.creativos.nl

www.nooitgedachtgeffen.nl

www.nu.nl 
www.vi.nl

www.voetbalzone.nl

Social Media

Ik heb een zowel privé als zakelijk een account op Facebook, Twitter en LinkedIn. Ik lees regelmatig wat er allemaal voorbij komt, maar ben zelf privé niet heel actief in het plaatsen van berichten.


Zakelijk kan Social Media interessant zijn. Uit recent onderzoek is gebleken dat 65% van de Nederlanders regelmatig gebruik maakt van Social Media. Daarmee is Nederland koploper in Europa.

(Bij)gelovig

Ik ben katholiek, maar ben verder niet (bij)gelovig.


Televisie / film

Mijn favoriete televisieprogramma's zijn:

- Studio Sport
- De Wereld Draait Door
- Pauw en Witteman
- Wie is de Mol?
- Expeditie Robinson

Een favoriete film heb ik niet echt, mijn voorkeur gaat altijd uit naar een oorlogsfilm of thriller met een goed verhaal.

Muziek

Op het werk luisteren we altijd naar 3FM. Een mooie mix tussen nieuwe en wat oudere muziek.


Favoriete boek

Buitenspel Gezet, geschreven door Judith


Politiek

De landelijke politiek vind ik interessant en volg ik met gemiddelde interesse. Ook de lokale politiek vind ik boeiend. Ik ben er in het verleden wat actiever betrokken bij geweest, maar kwam er ook achter dat het niet helemaal 'mijn ding' is.


Overige(n)

Vooral als we kijken naar omliggende en vergelijkbare dorpen, mag Geffen trots zijn op het huidige aanbod van ondernemers. De dorpskern is mooi gevuld met verschillende leuke winkels en ook het aantal bedrijven geeft aan dat we met z'n allen op de goede weg zijn.

Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn