"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

In the picture: Konings Trademarks


 Naam

Pierre Konings


Leeftijd 54jaar 

Relatie / 
burgerlijke staat
Getrouwd met Gonnie en wonend in Geffen
Bedrijf

Konings Trademarks


Aantal 
medewerkers

eenmanszaak
Werkzaamheden 
en specialiteiten

Ik geef juridisch advies op het gebied van Intellectuele Eigendom. Met name verzorg ik de registratie en handhaving van merken en modellen in de Benelux, Europa en andere landen. Merken zijn bedrijfseigendommen die, indien correct geregistreerd en gebruikt, voor altijd uw eigendom blijven. Natuurlijk besteed ik de grootst mogelijke zorg aan het waarborgen van uw merkrechten.


Ondernemer sinds

Medio September 2014. Daarvoor heb ik gewerkt als merkenadviseur bij grote Internationale bedrijven zoals AkzoNobel, Organon en MSD, en bij merkenadviesbureaus in Amsterdam.


Opleiding(en)

Atheneum-B in Eindhoven, Promotie Biologie aan de Universiteit Utrecht, Benelux Merken- en Modellengemachtigde opleiding, Europees Merken- en Modellengemachtigde, Legal Mediation in Amsterdam.


Ondernemend 
Geffen

Lid sinds 2015


Activiteiten
Ondernemend Geffen

De nieuwjaarsreceptie in de Gouden Leeuw met o.a. de bekendmaking van ondernemer van 2014 (WIHABO) vond ik erg gezellig. De Algemene Ledenvergadering in ‘t Haasje was kort maar krachtig. Er werd informatie gedeeld en er werden ideeeën besproken voor nieuwe activiteiten. Nieuwe leden stelden zich voor. Ik verheug me op het uitstapje op 10 april a.s. naar FC Den Bosch – Jong PSV. Ik verwacht leerzame bijeenkomsten waar ik, indien mogelijk, actief aan kan bijdragen.


Toekomst 
van Geffen

Een bruisend dorp met veel vernieuwende activiteiten van ondernemers. Geffen krijgt steeds meer jonge ondernemers met innovatieve producten en diensten. De gemeente Oss heeft een sterke bestuurskracht waarvan Geffen van kan profiteren, bijvoorbeeld betere wegen. Er zijn dus volop kansen voor een zonnige toekomst voor Geffen.

Parkeerprobleem
centrum Geffen

Door alle (geplande) nieuwbouw in het centrum van Geffen zal de parkeerdruk toenemen. Ook achter de Koppellinck zal veel minder parkeergelegenheid zijn als daar wordt gebouwd. Een goede bewegwijzering naar beschikbare parkeerplaatsen kan helpen. Mensen kunnen niet meer altijd ‘voor de deur’ parkeren maar zullen vaker een eindje moeten lopen.


Geen ondernemer, dan...

In loondienst bij een merkenadviesbureau. Ik richt me echter op het opstarten van

mijn bedrijf.


Crisis

In tijden van crisis maken bedrijven bewuster keuzes voor investeringen omdat de financiele middelen beperkter zijn. Sterke merken doorstaan een crisis beter. Daarom investeren bedrijven juist in het opbouwen van sterke merken met goede merkbescherming ondanks de crisis.


Vrije tijd

Tuinieren, reizen, hardlopen, zingen,


Verenigingsleven

Ik was als penningmeester en voorzitter actief betrokken bij buurtvereniging de Elshof. Ook heb ik een aantal jaar bij Geffes Volk toneel gespeeld. Sinds 4,5 jaar ben ik voorzitter van stichting Verenigingsplatform Geffen www.verenigingsplatformgeffen.nl Wij coördineren de verhuur van ruimtes in de Koppellinck en coördineren de bar en evenementen in de Koppellinck.

Ook ben ik aangezetene van de Stamtafel.. zing in het koor Expreszo (tenor), ben lid van de beroepsvereniging Benelux Merken en Modellen gemachtigde, Ondernemend Geffen, en ‘joost netwerkt’, een ondernemersvereniging in Oss.


Favoriete website(s)

www.koningstrademarks.nl   

www.dekoppellinck.nl 

www.verenigingsplatform.nl 

www.de-elshof.nl 


Social Media

Meestal LinkedIn, soms Facebook en Twitter


(Bij)gelovig

Rooms Katholiek


Televisie / film

Ik kijk weinig tv. Wel kijk ik regelmatig naar het Journaal, en soms even naar RTL Late Night. Ik kijk graag naar science fiction films, zoals Avatar of Lord of the Rings


Muziek

Klassieke muziek, Antonio Dvorak, Antonio Vivaldi, Popmuziek, Paul Young, Sting, Brabants, Gerard van Maasakkers


Favoriete boek

De ontdekking van de Hemel (Harry Mulisch), Over de liefde en andere duivels (Gabriel Garcia Marques)


Politiek

Ik stem wel maar ben niet actief in de politiek.


Overige(n)

Leuk om Geffense ondernemers beter te leren kennen en met elkaar informatie uit te wisselen en activiteiten te ondernemen.


Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn