"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

In the Picture: Duijs Advies

Naam

Rob Duijs

Leeftijd

35

Relatie / 
burgerlijke staat

Gehuwd met Marianne

Bedrijf

Duijs Bouw- & Veiligheidsadvies

Aantal 
medewerkers

1

Werkzaamheden 
en specialiteiten

Duijs Bouw- & Veiligheidsadvies heeft alle middelen en mogelijkheden in huis om uw bouwproject te begeleiden van de ontwerpfase tot en met de beheersfase. Uw project is bij ons in goede handen. Zo bieden wij ondersteuning in de ontwerpfase, zijn in staat om de complete uitvoering te begeleiden tot en met het beheer en onderhoud van uw bouwproject. Hierbij staan vanzelfsprekend de kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dit voeren wij uit voor zowel bedrijven, als particulieren.

Daarnaast houdt Duijs Bouw- & Veiligheidsadvies zich dagelijks bezig met het verbeteren van de arbeidsveiligheid in de meest brede zin van het woord. Hierbij zijn wij actief op bouwplaatsen in de sector Bouw & Infra. Wij treden op als adviserende partij voor bedrijven en particulieren. Daarbij zijn wij in staat om een project volledig te begeleiden ten aanzien van arbeidsveiligheid. Daarnaast houden wij ons actief bezig met opleiding en coaching van medewerkers. Wij verzorgen diverse cursussen om de veiligheid op bouwplaatsen te verbeteren.

Ondernemer sinds

Augustus 2013

Opleiding(en)

MBO Bouwkunde

Aannemersopleiding KOB

Middelbare Veiligheidskunde

Ondernemend 
Geffen

Lid sinds oktober 2015

Activiteiten
Ondernemend Geffen

Ondernemers uit mijn omgeving hebben mij regelmatig enthousiast verteld over de activiteiten die binnen Ondernemend Geffen worden georganiseerd. Onlangs heb ik een interessante vergadering bijgewoond, waar helaas de opkomst wat onder de maat was. Erg interessant was het wel en ik ben van mening dat ondernemers uit Geffen uit bijeenkomsten, netwerken en elkaar op deze wijze ontmoeten, veel inspiratie kunnen op doen voor hun eigen onderneming.

Toekomst 
van Geffen

De borden langs de toegangswegen naar Geffen zijn onlangs aangepast. Maasdonk heeft plaats gemaakt voor de naam Gemeente Oss. Al regelmatig heb ik in contact gestaan met medewerkers van de gemeente Oss en ik moet zeggen dat me dat heel goed is bevallen. Voor De Elshof hebben we al goede afspraken kunnen maken over diverse zaken die het woongenot verbeteren. Op dit moment neem ik met een groot aantal mensen deel aan het opstellen van de voorzieningenkaart van Geffen. Deze begint als serieuze vormen aan te nemen, waarin alle facetten van wonen, leven, ontmoeten, zorg en sporten aan bod komen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Geffen een mooie toekomst tegemoet gaat.

Parkeerprobleem
centrum Geffen

 Ten aanzien van deze twee onderwerpen, ga ik verwijzen naar de  laatste alinea van het vorige onderwerp. Het opstellen van de voorzieningenkaart houdt ook zeker de infrastructuur voor Geffen in en natuurlijk ook de bebouwing.

Wat willen de bewoners dat er met de bestaand gebouwen van de gemeente gebeurd? Hoe kunnen deze beter worden bezet door gebruikers en welke gebouwen kunnen eventueel wijken voor andere bestemmingen? Het komt allemaal aan bod.

Bestemming gemeentehuis Geffen

Geen ondernemer, dan...

Als ik geen ondernemer zou zijn? Geen idee! Het bevalt me heel goed om ondernemer te zijn. 

Crisis

De crisis is aan niemand voorbij gegaan. Tot begin vorig jaar was ik naast mijn ondernemerschap werkzaam in dienstverband. Dit was een mooi mix van werkzaamheden en afwisselingen in het werk. Maar zoals gezegd zelfstandig ondernemen bevalt me prima!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje badminton en onlangs heb ik de voorzittershamer van Badmintonclub Geffen weer in handen gekregen. Een nog belangrijkere vrije tijdsbesteding is mijn gezin. Met onze dochter naar paardrijden en onze zoon naar de zwemles, dat kost geen moeite of tijd, maar geeft je energie. En als er dan nog wat tijd over is en het ook nog mooi weer is, dan haal ik graag de motor van stal om even lekker uit te waaien in ons Brabantse landschap.

Verenigingsleven

Badmintonclub Geffen (voorzitter)

Favoriete website(s)

www.duijsadvies.nl

www.badmintonclubgeffen.nl

Social Media

Ik ben te vinden via LinkedIn en Facebook

(Bij)gelovig

Van huis uit ben ik Katholiek opgevoed, maar moet daarbij zeggen dat wij met ons gezin niet zoveel met het geloof doen op dit moment.

Televisie / film

The Blacklist is mijn favoriete serie.

Muziek

Queen staat bij mij bovenaan de lijst en op de radio staat meestal Q-music aan

Favoriete boek

Lezen is niet mijn favoriete hobby. 

Politiek

Die hebben het zwaar in deze tijd!

Overige(n)

 Ik hoop dat veel bedrijven en instellingen arbeidsveiligheid hoog in het vaandel hebben staan en dat ik een bijdrage mag leveren om dit te verbeteren. Het motto daarbij moet zijn: Arbeidsveiligheid kost geen geld, maar kan geld opleveren!
Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn