"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

In the picture: Colhof B.V.

Naam

Jos Colijn

Leeftijd

36 jaar

Relatie / 
burgerlijke staat

Getrouwd met Suzanne, woonachtig in Geffen

Bedrijf

COLHOF Hypotheken Verzekeringen Regiobank

Aantal 
medewerkers

7

Werkzaamheden 
en specialiteiten

Allround financieel adviseur op het gebied van Hypotheken, verzekeringen (particulier en zakelijk) bedrijfsadvies en bankzaken 

Ondernemer sinds

September 2005

Ondernemend 
Geffen

Wij zijn met Colhof reeds geruime tijd lid van ondernemend Geffen maar door mijn drukke werkzaamheden, zowel zakelijk als privé, heb ik te weinig tijd om mezelf in te zetten voor Ondernemend Geffen. Helaas geldt dit ook voor de activiteiten van Ondernemend Geffen. In verband met de uitbreiding van ons team is de verwachting dat daar binnenkort wel wat meer tijd voor vrijkomt.

Toekomst 
van Geffen

Het is te hopen dat Geffen zijn eigen identiteit behoudt na samenvoeging met Oss. Als de mensen in Geffen elkaar (blijven) steunen zal dat zeker zijn beslag krijgen! 

Parkeerprobleem
centrum Geffen

Als centrum-ondernemer is dat dagelijkse kost. Dagelijks lopen wij tegen de problemen aan op het Dorpsplein. Zodra het Gemeentehuis in Geffen niet meer operationeel is zal het parkeerprobleem wat minder worden omdat er dan meer plaatsen beschikbaar zijn. Afhankelijk is natuurlijk wel wat er gevestigd gaat worden.  

Bedrijventerrein
Heesch-West

Dit onderwerp heeft niet echt mijn aandacht. Een reële opmerking cq mening kan ik derhalve niet geven.

Geen ondernemer, dan...

Zou dat een vreemde situatie zijn! Reeds lange tijd ben ik ondernemer omdat ik mijn eigen ideeën en dromen wil verwezenlijken. Als ik in loondienst zou zitten is dit qua tijd ed een stuk moeilijker. 

Crisis

Dit woord wordt regelmatig gebruikt bij ons op kantoor. Helaas zijn er veel mensen die door de crisis in een financieel moeilijke situatie zitten. Wij merken dat ook aan onze betalingsachterstandoverzichten. Wij trachten deze mensen dan wel te helpen wat vaak, door goede begeleiding en bewustwording, ook meestal grotendeels lukt! De crisis maakt mensen ook creatief en actief, dat is de positieve kant. Door de crisis gaan mensen ook beter met hun geld om, letten beter op bij uitgaven wat weer positief is. In onze branche is kan de crisis ook positief werken, als je nu een huis wilt gaan kopen weet je vrijwel zeker dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Een huis kopen kan dus, zeker met de huidige rentestand, positief uitvallen. De crisis heeft derhalve ook voordelen…..

Vrije tijd

Leuke dingen doen met ons gezin staat voor mij voorop! Helaas heb ik een drukke baan die veel van mijn tijd opeist, de tijd die overblijft, zeker in het weekend, spenderen we aan dagjes of weekendjes weg, gewoon lekker bezig zijn, tuinieren en af en toe (en eerlijk gezegd te weinig) hardlopen

Verenigingsleven

Ik ben niet actief in het verenigingsleven

Favoriete website(s)

www.colhof.nl

www.vi.nl

www.telegraaf.nl

www.gaspedaal.nl

Social Media

Wij hebben een website (www.colhof.nl), Twitter van Colhof en privé

(Bij)gelovig

Gelovig niet actief…….. bijgelovig wel wat meer

Televisie / film

Journaal, Studio Sport, Divorce Top Gear

Muziek

Meestal radio 538 en met een goed glas wijn wat rustigers

Favoriete boek

De Prooi

Politiek

Ik volg de politiek niet echt, ik weet dat het niet de beste instelling is maar ik ben van mening dat er teveel aangerommeld wordt en beslissingen genomen worden door “politiek leiders” die niet capabel zijn. 

Overige(n)

Ondanks deze zware economische tijden hoop ik dat alle mensen er financieel op vooruit gaan. Ook hoop ik dat mensen meer vertrouwen krijgen in de financiële branche; wij als Colhof doen er in ieder geval alles aan om aan te tonen dat er ook financieel advies- en bankkantoren zijn die betrouwbaar zijn en die met de klant meedenken!
Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn