"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

In the picture: Van den Broek Grondwerken en Beauty by Caat


Naam

William van den Broek en Carin van de Ven


Leeftijd

34 en 30 jaarRelatie / 
burgerlijke staat

Samenwonend en trotse ouders van Daan (2,5) en Isa (9 mnd.)

Bedrijf

Van den Broek Grondwerken en Beauty by CaatAantal 
medewerkers

Beide een eenmanszaak


Werkzaamheden 
en specialiteiten

Van den Broek Grondwerken is een onderneming die zich richt op het gebied van grondwerkzaamheden zoals infra, tuin en sloopwerken.

Schoonheidssalon Beauty by Caat is een sfeervolle, knusse en professionele huid verbeterende salon gelegen in het centrum van Geffen. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig en onderbouwd advies. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals Juvena, Neoderma, O.P.I gelcolor en Sienna-X Spraytan. Ook ben je bij mij aan het goede adres als je op zoek bent naar de nieuwste items op het gebied van fashion. Denk hierbij aan tassen, portemonnees, sjaals en sieraden.

 

Ondernemer sinds

William van november 2015 en Carin vanaf april 2011.


 

Opleiding(en)

William, VBO (Trias college in Oss), daarna ben ik de Machinisten opleiding gaan volgen bij de Stivako in Oss.

Carin, VMBO (Hooghuis Lyceum Heesch), daarna ben ik de opleiding Onderwijsassistente gaan volgen op de Leijgraaf in Oss. Na deze afgerond te hebben en ik had besloten dat dit ‘niet mijn ding’ was ben ik de opleiding Schoonheidsspecialiste en Pedicure gaan volgen op het ROC in Eindhoven.

 

Ondernemend 
Geffen

Sinds dit jaar lid van Ondernemend Geffen. Wij vinden het goed dat dit bestaat. Zo kun je andere ondernemers goed leren kennen en elkaar helpen/ ondersteunen indien nodig is.


Activiteiten
Ondernemend Geffen

Omdat we lid zijn sinds dit jaar hebben we tot nu toe alleen nog maar deelgenomen aan de nieuwjaarsreceptie. Dit was ons erg goed bevallen. In de wandelgangen hoorden we al dat de excursies die een paar keer per jaar georganiseerd worden altijd goed bezocht worden. De eerstvolgende zijn we dan ook zeker van de partij!

 

Toekomst 
van Geffen

Geffen blijft een ondernemend dorp. Alleen hopen we dat er in het centrum niet meer winkels gaan sluiten door bijvoorbeeld de concurrentie van internet. Daarom proberen wij ook zelf zoveel mogelijk hier in het dorp te kopen.

 

Parkeerprobleem
centrum Geffen

Het enige parkeerprobleem wat wij ondervinden is bij de Koppelinck. Het is onoverzichtelijk en er zijn weinig parkeermogelijkheden. We hopen dat dit gaat veranderen in de toekomst, want hier hebben ze echt niet over nagedacht. 


Bedrijventerrein Heesch-West:Het speelt al lang, maar moet eerlijk bekennen dat we er ons niet zo mee bezig houden. Het zal ook nog wel even duren voordat er echt concrete plannen naar voren komen.Geen ondernemer, dan...

Dan zaten we nu beide nog in loondienst. William als kraanmachinist en Carin als bedrijfsleidster bij een parfumerie/schoonheidssalon.


Crisis

In de salon merkte ik dat er soms een langere tijd tussen zat dan voorheen. Maar klanten bleven wel gewoon komen. De crisistijd is nu niet meer te merken in de salon en klanten komen weer met regelmaat even relaxen.

 

Vrije Tijd

Met ons gezin dingen ondernemen en volgend jaar kunnen we volop aan de slag met de bouw van ons nieuwe woonhuis aan de Heegterstraat en zal er een nieuwe salon gerealiseerd worden.Verenigingsleven

Lid van Ondernemend Geffen en William is ook lid van Truckpulling Team de Manne van Janne.

 

Favoriete website(s)

www.beautybycaat.nl

www.marktplaats.nl


www.youtube.com


Social Media

Beauty by Caat is zeer actief op Facebook en Instagram.

 

(Bij)gelovig

Katholiek opgevoed, verder niet (bij)gelovig


 

Televisie / film

William kijkt graag naar de programma’s How it’s made en Gold Rush op Discovery en Carin kijkt graag naar programma’s zoals Temptation Island, GTST en spel shows. Verder kijken we samen graag naar series zoals CSI New York, Bones etc.

 

Muziek

Beide luisteren we graag naar Nederlandstalig en hardstyle.Favoriete Boek

Buitenspel gezet van Judith Strik


 

Politiek

We zien het voorbij komen en het nieuws maar verdiepen ons er niet in. Ze doen toch waar ze zelf zin in hebben.

 

Overige(n)


Hopelijk komen er nog vele leden bij Ondernemend Geffen. Samen staan we sterk.


Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn