"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

Photo Prestige

 In de picture: Photo Prestige

Naam

Edwin van Zandvoort


Leeftijd

49 jaar


Relatie / 
burgerlijke staat

Getrouwd en wonend in Geffen samen met MIrjam en AaronBedrijf

Photo-Prestige


Aantal 
medewerkers

1Werkzaamheden 
en specialiteiten

Professionele fotografie in verschillende branches zoals,  bedrijfs- portret- product- en sport fotografie. Interieur en architectuur fotografie. Voor o.a. website, advertentie, magazine, vakblad en documentatie.


Ondernemer sinds

In de fotografie vanaf 2003.Opleiding(en)

MDS 's-Hertogenbosch, allround DTP'er, Fotovakschool Breda


Ondernemend 
Geffen

lid sinds april 2013Activiteiten
Ondernemend Geffen

Ik ben nog niet zolang lid en heb onlangs mijn 1e uitje mee gemaakt. Op 26 sept. zijn we naar de viskwekerij in Oirschot wezen kijken en daar gezellig samen wat gedronken. Daarna met de bus weer naar Geffen waar een heerlijk buffet klaar stond bij 't Haasje. Dit was erg interessant en informatief maar vooral ook heel gezellig. Ik kijk weer vol enthousiasme uit naar de volgende activiteit.


Toekomst 
van Geffen

Geffen is een mooi dorp en als je kijkt in het centrum en de Dorpstraat waar al prachtige nieuwe winkelpanden en appartementen zijn gebouwd. En niet te vergeten het nieuwe plan waar ze nu nog mee bezig zijn, dan is Geffen toch een aanwinst voor Oss! Ik denk dat Oss trots mag zijn dat Geffen bij Oss komt en ik hoop dat we door samen te werken, het beste in elkaar naar boven kunnen halen en vooral ook dat Geffen gewoon Geffen kan blijven.


Parkeerprobleem
centrum Geffen

Hopelijk hebben ze hier rekening mee gehouden, tijdens het realiseren van het nieuwe plan, betreffende de ontwikkeling van de nieuwe dorpskern


Bedrijventerrein
Heesch-West

Aangezien mijn werk veelal altijd op locatie is en voor een klein gedeelte thuis, hou ik me hier niet zo mee bezig.. Ik kan hier daarom ook niets over vertellen


Geen ondernemer, dan...

Lastig, ik ben altijd al ondernemer geweest, voorheen in een hele andere tak o.a. dames- heren- en kinderkleding. Weet dus niet hoe het is om in dienstverband te werken, laat staan welke richting.
Fotografie is mijn hobby, passie en ik ben in de gelukkige positie dat ik er mijn beroep van heb kunnen maken. En ik hoop dat ik dit nog heel lang mag blijven doen.
 
 Crisis Wellicht heeft iedereen er direct of indirect mee te maken gehad, of zelfs nu nog mee te maken heeft. Het is voor velen geen gemakkelijke tijd, maar het brengt ook positieve dingen met zich mee. Mensen gaan meer samenwerken en denken soms meer na en worden creatiever in het bedenken van oplossingen. 
Het is te merken in het bedrijfsleven, maar ook in de sport zie je dat kleine clubs hun hoofd niet meer boven water kunnen houden. Voor mijn persoonlijk is de crisis een tijd waarin ik mezelf nog meer probeer te onderscheiden van mijn concurrenten en steeds weer creatief en innovatief bezig te zijn. 
 
 Vrije tijd

Ondanks dat het ook een onderdeel van mijn werk is ben ik ook gek van sport en dan met name voetbal , wielrennen en auto en motorsport. In mijn vrije tijd ga ik het liefst 's morgens heel vroeg foto's maken van de zonsopgang of later op de dag de zonsondergang in de prachtige natuur. Aan het water of in de bossen. Geniet dan van de rust en ons eigen mooie landje. Ook hou ik van uit eten gaan en op tijd er even tussenuit met mijn gezin.


 Verenigingsleven

Doordat ik op onregelmatige tijden moet werken en regelmatig in het buitenland zit, kom ik hier veel te weinig aan toe. Maar ik ben wel lid van Nooit Gedacht supporters vereniging. Nooit Gedacht is en blijft mijn favoriete club.En ik zit bij een paar fotoclubs waar we dingen maken waar we normaal niet aan toe zouden komen maar wel leuk zijn om te doen.


 Favoriete website(s)

www.photo-prestige.nl , www.pics-united.com , www.psv.nl , www.vi.nl , en verschillende fotosite's 


 Social Media

Ben behoorlijk actief op facebook , twitter en linkedin maar hoort eigenlijk ook wel een beetje bij mijn werk zodat mensen zien wat ik zo'n beetje doe.


 (Bij)gelovig

Katholiek opgevoed,....


 Televisie / film

Sportprogramma's , maar kijk ook graag naar een film of een leuke serie .


 Muziek

Vind bijna alle muziek leuk , op klassieke muziek en hardrock na


 Favoriete boek

Ben geen echte boeken man maar meer een bladen man zoals vakbladen van fotografie , en natuurlijk de sportbladen maar dan ook meer om te kijken wat er zoal in staat van ons . Ook kan ik alle kranten digitaal 
kijken ook om te checken wat erin staat van werk.


 Politiek

Vang wel eens wat op, maar ik volg het niet specifiek


Overige(n)

Ondernemend Geffen, een mooie club van Geffense ondernemers, laten we door elkaar te helpen en samen te werken, een mooie toekomst tegemoet gaan. 

Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn