"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

In the picture: Credion MaashorstNaam

Paul van Tuijl


Leeftijd

47 jaar


Relatie / 
burgerlijke staat

Getrouwd met Yvonne. Twee kinderen Bo en Roel.

 

Bedrijf

Credion Maashorst

 

Werkzaamheden 
en specialiteiten

Ik begeleid ondernemers bij het aanvragen van bedrijfsfinancieringen. Ook het optimaliseren van een bestaande financieringsstructuur behoort tot de mogelijkheden.

 

Het investeringsklimaat is weer gunstig, maar banken zijn inmiddels erg kritisch bij het beoordelen van financieringsaanvragen. Daarnaast sturen zij ondernemers veelal naar internet om de aanvraag in te dienen.

 

Met mijn ruime bancaire achtergrond weet ik exact hoe een aanvraag op te stellen om de slagingskans te optimaliseren. Ik maak dus de vertaalslag van het plan van de ondernemer naar de criteria van de geldverstrekkers. Via Credion heb ik contacten met 50 bronnen van geld zodat er voor ieder goed plan wel een passende financiering is te vinden. Dit traject begeleid ik van inventarisatie tot de uitboeking van de financiering, waardoor de ondernemer zich kan blijven richten op zijn bedrijf. De begeleiding kenmerkt zich door de Brabantse manier van zakendoen; met een bakje koffie aan de keukentafel.

 

www.credion.nl/uden-veghel

Ondernemer sinds

2017

 


Opleiding(en)

Credion Certificeringsopleiding

Chartered Financial Analist (CFA) 

HEAO Commerciële Economie


Ervaring

Ruim 20 jaar gewerkt bij de Rabobank in diverse functies. De laatste 7,5 jaar als Accountmanager Bedrijven.

 

Ondernemend 
Geffen

In mijn rol bij de Rabobank nam ik al jaren deel aan de activiteiten van Ondernemend Geffen. Met de opstart van mijn nieuwe bedrijf was het daarom vanzelfsprekend dat ik lid zou worden.Activiteiten
Ondernemend Geffen

De activiteiten van onze vereniging kennen een mooie mix. Naast een bruisende feestavond is er namelijk altijd een bedrijfsbezoek gepland en wordt er ook een informatiebijeenkomst georganiseerd. Een prima combinatie tussen kennis en gezelligheid (infotainment).

 

 

Dorpsraad Geffen

Als toehoorder ben ik ook eens wezen luisteren bij de Dorpsraad Geffen. Hier worden vele onderwerpen besproken en vele initiatieven ondersteund. Dit alles met als doel om het goede Geffense leven te bewaken. Een dikke pluim voor deze betrokken bewoners.

Bedrijventerrein Waalboss

Ik ben voorstander van het verder ontwikkelen van deze plannen. Er is al veel geld in geinvesteerd en het is nu zaak om door te pakken. Dit biedt weer kansen voor nieuwe initiatieven van ondernemers. Voor deze plannen is bovendien waarschijnlijk veel geld nodig en ik wil dit graag voor deze ondernemers regelen.

 

Geen ondernemer, dan...

Dan zou ik kasteelheer zijn op Kasteel Heeswijk met vele jonkvrouwen. Nu ben ik “slechts” vriend van dit mooiste monument van Brabant.


Crisis

Als accountmanager bij de Rabobank heb ik gezien wat de crisis heeft betekend voor vele ondernemers. Er werd veel gevraagd van het ondernemerschap zoals creativiteit, lef maar vooral veel doorzettingsvermogen. De ondernemer ziet zijn bedrijf als zijn kindje en wil er alles aan doen om dit zo gezond mogelijk te laten groeien. Helaas is dit niet overal gelukt. Gelukkig schijnt de economische zon weer en het is nu belangrijk om hier optimaal op in te spelen met een up-to-date bedrijfsmodel.
Vrije tijd

Voetbal is mijn grote passie. FC Den Bosch heeft hierbij een speciaal plekje in mijn hart. Ik mis bovendien geen wedstrijd van “onze Roel” bij Margriet en daar ben ik ook clubscheidsrechter. Het is overigens waar wat ze zeggen over de scheidsrechters.(“ze hebben thuis niets te zeggen”).

 

Verenigingsleven

RKSV Margriet

 

Favoriete website(s)

www.verstappen.nl

www.fd.nl

www.voetbal.nl


Social Media

Ik heb een linkedin profiel, maar ben verder een prehistorisch mens. Ik leef namelijk nog steeds prettig zonder Whatsapp, Twitter en Instagram.

 

(Bij)gelovig

Ik ben gedoopt en getrouwd in de kerk. Mijn geloof zit echter met name in het goede van de mens en zijn/haar veerkracht. Ik vind daarom dat wij mensen die worden vervolgd in hun thuisland altijd de helpende hand moeten aanreiken.

 

Televisie / film

Topfilm: De rouille et d’os
Serie: Eerste seizoen Prison Break
TV: actualiteiten

 

Muziek

Django Wagner

  

Favoriete boek

Het Bernini Mysterie van Dan Brown

 

Politiek

Ik volg de landelijke politiek dagelijks. Ga (uiteraard) ook altijd stemmen. Ben hierin pro Europa.

 

Overig

Ik nodig iedere Geffense ondernemer uit om een keer een kop koffie te komen drinken in mijn kantoor aan de Cereslaan te Heesch. Reiskostenvergoeding is bespreekbaar.

 
Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn