"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

12 januari 2017

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling 'Ondernemer van het Jaar 2016'


In een sfeervolle zaal van ‘ZIN IN GEFFEN’ werd op vrijdag 13 januari het inmiddels traditionele Ondernemersevent van Ondernemend Geffen gehouden. Op dit event wordt de ondernemer van het jaar verkozen, maar de avond wordt ook gebruikt om een toost uit te brengen en te netwerken. Middels de traditionele toespraak van de voorzitter wordt er teruggekeken naar 2016 en vooruitgekeken naar 2017, waarbij de boodschap voornamelijk positief was. Ondernemend Geffen is groeiende qua ledenaantal, is zeer actief en ondernemers onderscheiden zich ook buiten Geffen. Nieuw in de opzet op deze avond was de verkiezing en bekendmaking van de veelbelovende startende ondernemer van het jaar.

 Ondernemer van het Jaar

In een volle zaal werd Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uitgeroepen tot 'Ondernemer van het Jaar 2016'. Directeur John van Wanrooii mocht de prijs, uit handen van wethouder Frank den Brok, in ontvangst nemen en sprak uit zeer blij en verrast te zijn. Maar liefst 90% van de stemgerechtigden hadden hun stem uitgebracht en met een grote meerderheid werd van Wanrooij uitgeroepen.

Van Wanrooij loopt voorop in de bouwwereld in Nederland en met het concept 'Aangenaam Wonen' en de nieuwbouwapp won Van Wanrooij het afgelopen jaar de prestigieuze 'BouwKennis Marketing Jaarprijs 2016'. Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys werd bovendien opnieuw verkozen tot Beste Zelfstandige Winkelier van de provincie Gelderland. Daarnaast werd het bedrijf geroemd om zijn maatschappelijke betrokkenheid. Er kan altijd een beroep gedaan worden op deze onderneming. Ook wethouder den Brok sprak van een aanwinst voor de Gemeente Oss en sprak ook uit zeer blij te zijn met de toetreding van Geffen tot de gemeente Oss.Veelbelovende Startende Ondernemer

Voorafgaand aan de verkiezing van de ondernemer van het jaar was er de bekendmaking van de ‘veelbelovende startende ondernemer van het jaar 2016’.  Makelaar van Lent kreeg de eer om bij de eerste uitreiking van deze prijs de prijs in ontvangst te nemen. Lef, durf en inzicht in een onder druk staande markt was de voornaamste motivatie voor de uitreiking van deze prijs, welke bedoeld is ter motivatie van de jonge/startende ondernemer. Voorzitter John van Wanrooij overhandigde de prijs en gaf de winnaar de complimenten. Voornamelijk omdat deze in korte tijd overal zichtbaar is.  Zichtbaar verrast nam Frank, samen zijn echtgenote, de prijzen en bloemen in ontvangst.

 >> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture