"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

26 september 2022

Van Schijndel Bouwgroep Ondernemer van het Jaar 2021


Tijdens het jaarlijkse Ondernemers Event van Ondernemend Geffen is Van Schijndel Bouwgroep uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar’. De titel ‘Veelbelovende ondernemer van het jaar’ werd uitgereikt aan Van Bergen Bouw. Een bijzonder moment deze middag was er voor John van Wanrooij. Hij nam na meer dan twintig jaar afscheid als voorzitter van de vereniging en werd benoemd tot erelid van Ondernemend Geffen.

Van Schijndel Bouwgroep werd door de leden van de ondernemersvereniging gekozen als ‘Ondernemer van het Jaar’. Het dynamische bedrijf heeft circa 125 medewerkers en vierde in 2020 haar 75-jarige bestaan. Van Schijndel Bouwgroep heeft al jaren een uitstekende reputatie bij een grote groep vaste klanten.Om kans te maken op deze titel moet de onderneming/ondernemer voldoen aan minimaal één van volgende criteria: de onderneming/ondernemer is lid van Ondernemend Geffen, heeft een ondernemende visie, hecht veel waarde aan kwaliteit en creativiteit, is duurzaam ondernemend, heeft een goed imago en is maatschappelijk betrokken. En het mooie van deze winnaar: aan deze criteria voldoet Van Schijndel Bouwgroep allemaal!

De andere kandidaten voor de titel waren Van Santvoort Autotechniek en Aannemingsbedrijf T. van de Haterd BV. De titel ‘Veelbelovende ondernemer van het jaar’ was deze keer voor Bjorn van Bergen van het bedrijf Van Bergen Bouw.
>> Terug naar nieuwsoverzicht


Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn