"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

9 juni 2024

Van de Pol Glasservice en Schilderwerken ‘Ondernemer van het Jaar’ in Geffen


Tijdens het jaarlijkse Ondernemers Event van Ondernemend Geffen bij Ambt15 hebben voorzitter Rob van Herpen en wethouder Frank den Brok zondagmiddag bekend gemaakt dat Van de Pol Glasservice en Schilderwerken ‘Ondernemer van het Jaar’ in Geffen is geworden. De titel ‘Veelbelovende ondernemer van het jaar’ was voor Luuk van Hinthum van  Van Hinthum Totaalbouw.

Ook dit jaar hadden de meest recente ‘Ondernemers van het Jaar’ drie kandidaten voor de eretitel ‘Ondernemer van het Jaar’ voorgedragen: Four Winds K9, Autobedrijf Mark van Schijndel en Van de Pol Glasservice en Schilderwerken. Alle leden van Ondernemend Geffen hebben vervolgens hun voorkeur uitgesproken. Er werd massaal gestemd en uiteindelijk waren de meeste stemmen voor Van de Pol Glasservice en Schilderwerken.

Om kans te maken op deze titel moet de onderneming/ondernemer voldoen aan minimaal één van volgende criteria: de onderneming/ondernemer is lid van Ondernemend Geffen, heeft een ondernemende visie, hecht veel waarde aan kwaliteit en creativiteit, is duurzaam ondernemend, heeft een goed imago en is maatschappelijk betrokken. En het mooie van deze winnaar: aan deze criteria voldoet Van de Pol Glasservice en Schilderwerken allemaal!

Met zijn bedrijf Van de Pol Glasservice en Schilderwerken bewijst eigenaar Dennis van de Pol namelijk een échte ondernemer te zijn. Met een mooi team van échte vakmensen worden grote en kleine projecten op het gebied van glasservice en schilderwerken gerealiseerd. Bij Van de Pol Glas- en Schilderwerken is het altijd "goed geregeld'. Het afgelopen jaar verhuisde Van de Pol naar een nieuwe bedrijfslocatie aan de Elst in Geffen. Ook op sociaal vlak is eigenaar Dennis van de Pol altijd duidelijk aanwezig, bijvoorbeeld door de sponsoring van diverse Geffense verenigingen.

De prijs voor 'Veelbelovende Ondernemer' ging naar Luuk van Hinthum, die met zijn bedrijf Van Hinthum Totaalbouw heeft bewezen een échte vakman te zijn. Als allround specialist is hij gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en timmerwerken. Hoe groot of klein het project ook is, iedere opdracht verdient bij Luuk van Hinthum de beste service en begeleiding. Bij elke stap van het proces!

Na de diverse uitreikingen mochten de winnaars de felicitaties van hun collega’s en wethouder Frank den Brok in ontvangst nemen.
>> Terug naar nieuwsoverzicht


Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn