"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

10 februari 2019

Ruud van der Doelen Ondernemer van het jaar!!!


GEFFEN - Ruud van der Doelen van Van der Doelen Hypotheken en Verzekeringen is vrijdagavond uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in Geffen. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst van Ondernemend Geffen in zaal 't Haasje in Geffen. Joost Coppens van Coppens Van de Berg werd Veelbelovend Ondernemer. 


Het bedrijf dat Antoon van der Doelen in 1993 oprichtte groeide gestaag tot een middelgroot adviesbureau en in 2013 nam Ruud het stokje over van zijn vader Antoon. Met vestigingen in Geffen, Loosbroek en Berlicum vierde Van der Doelen Verzekeringen in 2018 het 25-jarige jubileum op een sportieve manier bij de Breakout Run. Van der Doelen was volgens de jury altijd maatschappelijk betrokken, zo doneerde het bedrijf in het jubileumjaar aan vier lokale goede doelen.

Andere genomineerden voor de titel waren H. van Zandvoort Electrotechniek en Levix Automatisering. De nominaties waren gedaan door het bestuur. De uiteindelijke verkiezing wordt gedaan door de collega ondernemers. Op de druk bezochte avond werd van der Doelen de trotse winnaar.

Op deze zelfde avond was er ook een mooi eerbetoon aan Ria Bosch, welke door het bestuur werd benoemd tot erelid van Ondernemend Geffen voor haar jarenlange verdienste voor de vereniging.




>> Terug naar nieuwsoverzicht


Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn