"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

17 april 2024

Rob van Herpen nieuwe voorzitter Ondernemend Geffen


De 45-jarige Rob van Herpen is tijdens de Algemene Leden Vergadering benoemd als nieuwe voorzitter van Ondernemend Geffen. Het bestuur van de Geffense ondernemersvereniging is erg blij met de benoeming van Van Herpen, die met zijn jarenlange ervaring de ideale kandidaat is om leiding te geven aan Ondernemend Geffen.

Naast de zakelijke werkzaamheden voor zijn bedrijven Hanex Hospitality Group, Hanex Tankstations & Carwashes, Kwartiertje, Coffeelab en The Villy is Van Herpen ook graag actief bij de organisatie van activiteiten en evenementen voor verenigingen in zijn woonplaats Geffen. Rob van Herpen werd op maandag 8 april officieel door de leden benoemd tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering bij Café Frankies.


Van Herpen is de opvolger van John van Wanrooij. Hij trad vorig jaar af als voorzitter, na meer dan twintig jaar de kar van de Geffense ondernemersvereniging getrokken te hebben. Daarvoor werd hij bij zijn afscheid benoemd tot erelid van de vereniging.

Als ondernemersvereniging behartigt Ondernemend Geffen de algemene belangen van haar leden, bijna 140 ondernemers die met het bedrijf in Geffen gevestigd zijn óf in Geffen woonachtig zijn. Dat doet Ondernemend Geffen door uiteenlopende activiteiten te organiseren om de onderlinge contacten te bevorderen en de samenwerking te stimuleren. Daarnaast vindt regelmatig overleg plaats met collega-ondernemersverenigingen, de gemeente en andere partijen.
>> Terug naar nieuwsoverzicht


Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn