"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

10 oktober 2021

Jan-Hein Stadhouders is 'Ondernemer van het Jaar 2020


Tijdens het jaarlijkse Ondernemers Event van Ondernemend Geffen is Jan-Hein Stadhouders van de bedrijven Stadhouders Hoveniers en Firmus Products uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar’. Hij werd gekozen door de leden van de Geffense ondernemersvereniging. Giel en Kim Eijsvogels werden benoemd als ‘Veelbelovende ondernemer van het jaar’. De prijzen werden zaterdagavond uitgereikt door wethouder Frank den Brok.

Stadhouders Hoveniers en Firmus Products zijn de bedrijven die met passie voor het vak geleid worden door de rasechte ondernemer Jan-Hein Stadhouders. In september 2019 vierde Stadhouders Hoveniers het 40-jarig bestaan. Dit mooie hoveniersbedrijf zich ontwikkeld tot de ideale partner in tuingeluk voor particulieren, bedrijven, overheden en projectontwikkelaars. Vanwege zijn jarenlange inzet in het verenigingsleven werd Jan-Hein in april dit jaar al beloond met een Koninklijke Onderscheiding. De andere genomineerden voor de titel waren Van Schijndel Bouwgroep en Photo Prestige (Edwin van Zandvoort).


Om kans te maken op deze titel moet de onderneming/ondernemer voldoen aan minimaal één van volgende criteria: de onderneming/ondernemer is lid van Ondernemend Geffen, heeft een ondernemende visie, hecht veel waarde aan kwaliteit en creativiteit, is duurzaam ondernemend, heeft een goed imago en is maatschappelijk betrokken. En het mooie van deze winnaar: aan deze criteria voldoet Jan-Hein Stadhouders allemaal!


De titel ‘Veelbelovende ondernemer van het jaar’ was deze keer voor Giel en Kim Eijsvogels van Dier Enzo. Zij namen eerder dit jaar met veel succes de winkel over van Dierenspeciaalzaak De Kinderen aan Den Ham in Geffen.


Na de diverse uitreikingen mochten de winnaars de felicitaties van hun collega’s in ontvangst nemen. Het jaarlijkse Ondernemers Event vond dit jaar plaats op het terrein bij Blokhut D’n Dries, de accommodatie van Scouting Geffen en het Sint Jorisgilde. Dit terrein is gelegen bij het Arboretum en werd geheel in festivalsfeer aangekleed.
>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture