"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

Ledenlijst

NAS Geffen B.V.
NAS Geffen B.V.
Dave Verstegen
Heesterseweg 43
5386 KT Geffen

Telefoon: 073-5342222
Website: http://www.nasgeffen.nl
E-mail: dverstegen@nasgeffen.nl

Kleine én grote projecten. Woningbouw én utiliteitsbouw. Renovatie én nieuwbouw. Binnen onze diverse afbouwdisciplines kunt u met vertrouwen uw werkzaamheden bij ons onderbrengen. 

 NAS Geffen BV is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. En ondanks onze schaalgrootte zijn we daadkrachtig en zijn de communicatielijnen kort. Wij werken uitsluitend voor zakelijke opdrachtgevers en ons werkgebied ligt door heel Nederland.

 

Deze solide basis motiveert onze opdrachtgevers en ons tot intensieve samenwerking waarbij klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. Daarnaast haalt u met ons een onderneming binnen welke het afbouwproces voor u ontzorgt. Met een compleet scala aan afbouwdisciplines maken wij ook voor uw project een passende offerte.

 

Wat doen wij? Onze disciplines

Kalkzandsteenlijmwerk

Kalkzandsteen onderscheidt zich door zijn hoogwaardige eigenschappen op het gebied van geluidsisolatie, vocht- en dampregulering en duurzaamheid. In combinatie met een snelle en eenvoudige verwerking zijn kalkzandsteenwanden de meest economische oplossing. Daarnaast is kalkzandsteen milieuverantwoord en past het binnen Duurzaam Bouwen. In de vorm van lijmblokken of lijmelementen is kalkzandsteen geschikt voor toepassing in dragende en niet dragende constructies, welke wel of niet naderhand afgewerkt worden. 

 

Anhydriet- en zandcementgebonden dekvloeren

We staan er dagelijks bovenop zonder erbij stil te staan. Traditioneel gesmeerde zandcement dekvloeren en moderne, arbeidsvriendelijke anhydrietgebonden gietvloeren. Hechtend of zwevend aangebracht, samen vormen ze de basis van de Nederlandse dekvloerenmarkt. Een markt die juist op dit moment volop in beweging is om de lichamelijke belasting van de mensen in deze beroepsgroep sterk terug te dringen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds vaker gekozen wordt voor de anhydrietgebonden gietvloeren.

 

Separatiewanden van gipsblokken of cellenbeton

Separatiewanden uitgevoerd in gipsblokken of verdiepingshoge panelen, kennen ieder hun eigen voor- en nadelen. Voor beiden geldt dat ze worden afgestemd op het gekozen bouwproces. Zo is cellenbeton vochtongevoelig en worden verdiepingshoge panelen in cellenbeton al vroeg in de ruwbouwfase bevoorraad en mogelijk verwerkt. Daarentegen zijn gipsblokken verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wordt de opbouw van de wanden afgestemd op de functionaliteit en benodigde bouwfysische eisen. Het feit dat wanden uit gipsblokken later in het bouwproces worden geplaatst, resulteert in meer flexibiliteit in uitvoering en indeling.

 

Stukadoors- en spackspuitwerk

Een belangrijk onderdeel in het afbouwproces blijft het stukadoorswerk. De afwerking van wanden en plafonds is veelal het visueel opgeleverde eindproduct. Vooral in de toegepaste producten is er zeer veel ontwikkeling. Trends bepalen in de afwerking niet alleen kleur en structuur, maar ook vaak de materiaalkeuze. Zo is er meer en meer aandacht voor minder milieu- en ARBO belastende materialen en verwerkingsmethoden. Bij geen ander vak binnen de afbouw komt vakmanschap zo goed tot zijn recht met producten van de hoogste kwaliteit.

 

Metalstud gipsplaatwanden en –plafonds

Metalstud wanden en -plafonds zijn binnen de moderne architectuur een steeds vaker gekozen oplossing. Ze zijn opgebouwd uit een skelet van licht metalen profielen en een beplating van gipsplaten. Deze wanden en plafonds worden op het werk gemonteerd. Door te variëren in profielen, beplating en isolatie kunnen de prestaties worden aangepast aan de gewenste bouwfysische eisen. Metalstud gipsplaatwanden en gipsplaatplafonds zijn snel te plaatsen, zijn zeer flexibel in uitvoering, geven meer creatieve vrijheid in ontwerp en kenmerken zich door hoge prestaties.

 

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud is binnen onze organisatie een aparte afdeling. Wij werken in opdracht van aannemers en woningbouwverenigingen. Voorbeelden hiervan zijn reparaties bij verhuizingen in huurwoningen, maar ook reparatie van (historische) buitengevels. 

 

Wilt u ook eens kennis maken met de mensen achter de naam NAS Geffen en vraagt u zich af wat wij op het gebied van reparatie en onderhoud voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. >> ga terug naar het overzicht


Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn