"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

NAS Geffen 'Ondernemer van het Jaar 2022'

Tijdens het jaarlijkse Ondernemers Event van Ondernemend Geffen heeft wethouder Sidney van den Bergh op zaterdag 15 april 2023 bekend gemaakt dat NAS Geffen ‘Ondernemer van het Jaar’ in Geffen is geworden. De titel ‘Veelbelovende ondernemer van het jaar’ was voor Jan van Hinthum van Bouwbedrijf van Hinthum.


Dave Verstegen en Robert van der Heijden


Dit jaar hadden de vier meest recente ‘Ondernemers van het Jaar’ drie kandidaten voor de eretitel ‘Ondernemer van het Jaar’ voorgedragen: NAS Geffen, De Koornbeemd en Medac van Jos Veer. Alle leden van Ondernemend Geffen hebben vervolgens hun voorkeur uitgesproken. Er werd massaal gestemd, de drie genomineerden lagen dicht bij elkaar maar uiteindelijk waren de meeste stemmen voor NAS Geffen. De titel ‘Veelbelovende ondernemer van het jaar’ was deze keer voor Jan van Hinthum van Bouwbedrijf van Hinthum.

NAS Geffen is al jaren zeer actief in verschillende afbouwdisciplines en is uitgegroeid tot één van de grotere afbouwbedrijven van Nederland. Het team van NAS Geffen bestaat uit bijna 80 vakmensen; met een mooie mix van ervaren krachten en jong talent dat binnen het bedrijf veel mogelijkheden krijgt om het vak te leren. Het familiebedrijf is gevestigd in een mooi, splinternieuw bedrijfspand aan de Heesterseweg waar Ondernemend Geffen vorig jaar nog te gast was voor onze Algemene Leden Vergadering. NAS Geffen is al vele jaren maatschappelijk betrokken in Geffen, bijvoorbeeld als sponsor bij Nooit Gedacht en andere verenigingen.


Robert van der Heijden en wethouder Sidney van den Bergh

Om kans te maken op deze titel moet de onderneming/ondernemer voldoen aan minimaal één van volgende criteria: de onderneming/ondernemer is lid van Ondernemend Geffen, heeft een ondernemende visie, hecht veel waarde aan kwaliteit en creativiteit, is duurzaam ondernemend, heeft een goed imago en is maatschappelijk betrokken. En het mooie van deze winnaar: aan deze criteria voldoet NAS Geffen allemaal!
Volg ons ook op:

- Facebook

- Instagram

- LinkedIn