"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

Ondernemer van het Jaar 2018

De 'Ondernemer van het Jaar' is een prachtige titel, die iedere Geffense ondernemer graag een keer toegekend wil krijgen. Wij vinden dat deze prijs voor en door ondernemers tot stand dient te komen. U kunt dan ook via het onderstaande nominatieformulier aangeven wie er volgens u 'Ondernemer van het Jaar 2018' moet worden.

  

Tijdens het Ondernemersevent op vrijdag 8 februari 2018 zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De drie genomineerden voor de 'Ondernemer van het Jaar 2018':

Van der Doelen Verzekeringen
Al sinds de oprichting in 1993 door Antoon van der Doelen staat Van der Doelen Verzekeringen voor een persoonlijk, vertrouwd en onafhankelijk advies. Het bedrijf groeide gestaag tot een middelgroot adviesbureau en in 2013 nam Ruud het stokje over van zijn vader Antoon. Met vestigingen in Geffen, Loosbroek en Berlicum vierde Van der Doelen Verzekeringen in 2018 het 25-jarige jubileum op een sportieve manier bij de Breakout Run. Dat Van der Doelen altijd maatschappelijk betrokken is, werd in het jubileumjaar nog eens bevestigd door een mooie donatie aan vier lokale goede doelen.

H. van Zandvoort Electrotechniek

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. startte in 1997 vanuit het woonhuis van directeur Henri van Zandvoort en groeide vanaf dat moment voorspoedig. Na enkele verhuizingen is het bedrijf nu zo'n tien jaar gevestigd aan de Heestersweg 29 in Geffen. Met name het installatiewerk (licht, kracht, data) en de aanleg van zonnepanelen, laadpalen en LED-verlichting behoren de laatste jaren tot de core business van het bedrijf. In 2018 was H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. nog de trotse winnaar van het Project Spotlight 2018, een prijs voor het mooiste LED-project van Nederland.


Levix Automatisering

Al bijna twintig jaar is Levix dé betrouwbare en servicegerichte partner op het gebied van automatisering. Het bedrijf van Rob Lepoutre en Gert-Jan Vis staat in de wijde omtrek bekend door de goede service en kwaliteit en dit zorgt er voor dat Levix de afgelopen jaren steeds is blijven groeien. Naast een grote zakelijke afdeling en computershops in Geffen, Oss en Uden, opende Levix in 2017 de deuren van een eigen Experience Center aan de Bossche Woonboulevard. Levix is maatschappelijk betrokken en ondersteunt diverse sociale en sportieve regionale initiatieven.
 

  


 

AANMELD- EN STEMFORMULIER  Op vrijdag 8 februari 2019 vindt het Ondernemersevent 2019 plaats in de zaal van 't Haasje aan de Dorpstraat in Geffen. Het thema van de avond is 'Bierproeverij' en het programma begint om 19.30 uur.
Ondernemersevent
Bent u aanwezig op het Ondernemersevent op vrijdag 8 februari 2019?*

Indien aanwezig, met hoeveel personen komt u deze avond?


Nomineren
Ik nomineer de volgende onderneming / ondernemer voor de titel 'Ondernemer van het jaar 2018'*
Toelichting nominatie
Waarom is deze organisatie voor u de Ondernemer van het Jaar?
Dit formulier is ingevuld door:
Bedrijf:
E-mailadres:*
Velden met * zijn verplichtActiviteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture