"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

21 oktober 2015

Verslag uitstapje Jumbo Veghel
Op 29 september zijn we met een grote groep van 75 mannen en vrouwen naar het hoodfkantoor en distributiecentrum van Jumbo Veghel geweest. Om 13.30 zijn we vertrokken vanaf het dorpsplein in Geffen. Aangekomen in Veghel werden we verwelkomt met een hapje en een drankje en werd begonnen met een presentatie over Jumbo. Een kleine samenvatting hiervan:

“Jumbo bestaat al meer dan 90 jaar. Het familiebedrijf uit Veghel is ontstaan uit een groothandel in koloniale waren, in 1921 opgericht door Johan van Eerdt. Johan was de achteroom van Karel van Eerd, grondlegger van het huidige Jumbo Supermarkten. Door de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012, is Jumbo het tweede supermarktbedrijf van Nederland en krijgt haar historie met de dag meer kleur.

Algemeen:

• Aantal winkels: ruim 500
• Oppervlakte distributiecentrum: 110.000 vierkante meter
• Assortiment: ruim 32.000 artikelen
• Gemiddelde verkoop vloeroppervlakte: 1.180 vierkante meter
• Omzet 2014: € 4.823 miljoen


1 van onze leden/ bestuurslid  en kersverse Jumbo eigenaar John van der Sangen werd gevraagd ook nog een klein woordje te doen. Hij noemde Jumbo een geweldig bedrijf met een geweldig concept en hoopte ons vandaag door de Jumbo “wasstraat” te halen.


Na de presentatie hebben we een rondleiding gekregen door het gigantische distributiecentrum.


Als afsluiting hebben we de dag beëindigd met een drankje bij Boet gecombineerd met een heerlijke barbeque van Jo van Druenen. Complimenten voor beide heren.


Ik denk een hele mooie dag voor Ondernemend Geffen. Een mooi bedrijf met een gezellige afsluiting. Het bestuur wil wederom de evenementencommissie hiervoor bedanken.>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture