"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

28 januari 2015

Ondernemer van het jaar 2014
DRUKKERIJ WIHABO GEFFEN: “ONDERNEMER VAN HET JAAR.

Geffen- Vrijdag 23 januari is, tijdens het een druk bezocht Ondernemersevent van de bedrijvenvereniging ‘Ondernemend Geffen’, de Ondernemer van het jaar 2014 bekend gemaakt. Het bedrijf Hanex, had in de eerste editie vorig jaar de primeur met het behalen van de titel. Dit jaar waren er wederom drie nominaties die waren gekozen door collega ondernemers. Van Wanrooij bouw en ontwikkeling, van der Doelen assurantiën en drukkerij Wihabo, allen uit Geffen.


Door Jan van Ravenstein

Foto's: Photo Prestige


Nieuwjaar

In zijn nieuwjaarstoespraak van een jaar terug had voorzitter John van Wanrooij van de bedrijvenvereniging ‘Ondernemend Geffen’ een oproep gedaan aan de jongere ondernemer om aanwezig te zijn op het ondernemers event. Met gepaste vreugde kon hij constateren dat zijn oproep effect had gehad, de jongere ondernemer was massaal aanwezig. Nu benadrukte hij de belangrijkheid van het aanwezig zijn op dit soort bijeenkomsten. Het netwerken, zeker in deze tijd, behoort inmiddels tot het moderne ondernemerschap. De voorzitter benadrukte in zijn nieuwjaarstoespraak ook de belangrijkheid van het collectief. Intussen mag dit wel het beeldmerk van “Ondernemend Geffen” worden genoemd. Vanuit dit collectief zijn er al diverse projecten tot stand gekomen. Ook het contact met de nieuwe gemeente en zusterverenigingen staan op het wensen- en planningslijstje van het bestuur.


De ondernemer van het jaar

Na een spetterend optreden van de samba percussie band Dale Caña uit Oss was het de eer aan de commissie ‘verkiezing van de ondernemer van het jaar’ om de winnaar bekend te maken. De spanning in Zaal de Gouden Leeuw te Geffen was intussen voelbaar, zeker bij de genomineerden bedrijven. Pas nadat de presentator en tevens erelid van de vereniging, Jan van Ravenstein, een gedetailleerde toelichting had gegeven betreffende de drie genomineerde bedrijven kon er worden overgegaan tot de bekendmaking. Rob van Herpen, de winnaar van de eerste editie, had de eer om Drukkerij Wihabo tot winnaar uit te mogen roepen.


Drukkerij Wihabo

Een bedrijf dat onmiskenbaar midden in de Geffense samenleving staat. Vader Willy Bosch vormt inmiddels samen met zijn zonen Ruud en Joris, de directie. Drukkerij Wihabo, dat in 2011 nog groots hun 25- jarig jubileum vierde, heeft inmiddels twee bedrijven in Heesch en Zeeland mogen overnemen. Een prachtige groei in deze best wel onzekere tijd. En om dan toch hun ultieme credo: “Groot te worden, door klein te blijven” te bewerkstelligen, verdiend een groots compliment. Hun betrokkenheid bij hun opdrachtgevers -ondernemen doe je samen- en hun klantgerichtheid zijn aspecten die ze tot in de vingertoppen beheersen. Juist deze betrokkenheid en transparantie zullen bij veel kiezers de invulling van het te nomineren bedrijf vergemakkelijkt hebben.

Drukkerij Wihabo, ondernemer van het jaar 2014. Een terechte winnaar, een winnaar met allure.

>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture