"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

13 februari 2014

Ondernemer van het Jaar 2013


De spanning in Zaal de Gouden Leeuw te Geffen was te snijden tijdens de bekendmaking van de ondernemer van het jaar. Pas nadat Maarten van Dussen – van de werkgroep ondernemer van het jaar - een gedetailleerde toelichting had gegeven betreffende de drie genomineerde bedrijven, van Wanrooij, Wihabo en Hanex, kon hij overgaan tot de bekendmaking. 

Het bedrijf “Hanex Tankstations & Carwash” kwam als winnaar uit de bus. ‘De meeste stemmen gelden’, was de gebezigde stelregel. Maar verkozen worden door je collega ondernemers tot de beste ondernemer is toch de mooiste kroon op je werk. Bovendien een hele eer voor deze jonge actieve onderneming, een feit waar je dan ook terecht trots op mag zijn.


Nieuwjaarstoespraak

Voorzitter John van Wanrooij van de bedrijvenvereniging ‘Ondernemend Geffen’ benadrukte in zijn nieuwjaarstoespraak het nog maar eens: “De belangrijkheid van het collectief”. Intussen mag dit wel het beeldmerk van “Ondernemend Geffen” worden genoemd. Vanuit dit collectief zijn er al diverse projecten tot stand gekomen. De collectieve inkoop van energie en afvalverwerking zijn daar mooie voorbeelden van. Met Gemeente en Provincie is met regelmaat overleg over bepaalde ontwikkelingen die betrekking hebben op bedrijvig Geffen. En in het kader van de komende samenvoeging met Oss zijn daar de eerst contacten al gelegd met de zusterverenigingen. Tijdens de bijeenkomsten in het ondernemers café en bij de diverse uitstapjes, georganiseerd door het bestuur, staat het ‘netwerken’ intussen met stip op de eerst plaats.


Ondernemer van het jaar 2013

Rob en Reci van Herpen, broer en zus, zijn de actieve ondernemers achter het mooie succesverhaal van Hanex. Destijds hebben zij het bedrijf, dat toen nog bestond uit alleen tankstations, overgenomen van hun ouders. Inmiddels hebben er binnen het jonge bedrijf uitbreidingen plaatsgevonden die zeker als  ‘ondernemend’ betiteld genoemd mogen worden. Drie volledig geautomatiseerde carwash vestigingen (Oss, Heesch en Veghel) zijn er inmiddels toegevoegd aan de onderneming. Daarnaast is het aantal tankstations uitgebreid van drie naar zeven stations.


Deze maand is in Veghel de derde’ ultramoderne carwash’ geopend. “Hoe mooi kan een jaar beginnen, het is voor ons echt een feestmaand. De opening in Veghel van onze derde carwash, en dan als kroon op het werk deze uitverkiezing. Dit had ik dus nooit of te nimmer verwacht. We stonden als genomineerde tussen twee prachtige Geffense bedrijven, van Wanrooij en Wihabo. Het genomineerd zijn was voor ons al reden voor een klein feestje en wanneer je dan je naam hoort noemen. Ja, dan ben je apetrots”, aldus een overgelukkige Rob van Herpen.

Bloemen natuurlijk, een mooie bokaal, een feestenvelop en een ingelijste bevestiging van de uitverkiezing werden door de voorzitter aan het winnende bedrijf overhandigd.>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture