"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

16 januari 2014

Ondernemer van het jaar


Nominaties eerste Geffense ondernemer van het jaar bekendGEFFEN – De Geffense bedrijven Hanex, Van Wanrooij en Drukkerij Wihabo zijn genomineerd voor de lokale titel Ondernemer van het jaar.

 

Door Jan van Ravenstein
Voorheen was een van de belangrijkste thema’s van het ‘Business Gala’ van Ondernemersvereniging Geffen het zogenaamde netwerken. Daarnaast werd door de voorzitter, secretaris en penningmeester het voorbije jaar geanalyseerd. Vrijdag 24 januari wordt het ‘gala van voorheen’ omgedoopt tot het Ondernemersevent 2014. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst wordt voor het eerst in de geschiedenis de Ondernemer van het jaar bekendgemaakt.

Verrassingen
Het oude Business gala is in een compleet nieuw jasje gestoken door de werkgroep. Vrijdag 24 januari presenteren ze dit voor de allereerste keer. “De ontvangst is zoals vanouds; stijlvol. Het welkomstwoord van voorzitter John van Wanrooij vindt natuurlijk ook plaats. En vanaf dan is het feest, een feest vol met verrassingen”, zegt bestuurslid Peter Strik.

Aanmaning
Peter is samen met Maarten van Dussen, Ria Bosch en John van der Sangen verantwoordelijk voor de uitvoering van het eerst Ondernemersevent. “We hebben gekozen voor een nieuwe naam en we kiezen, alle leden van de vereniging, voor het allereerst onze ”‘ondernemer van het jaar 2013”. Het animo voor het stemmen kwam, als ik eerlijk ben, een beetje langzaam op gang. Maar uiteindelijk, na een aantal ‘dringende aanmaningmailtjes’, hebben vele leden hun stem uitgebracht”, zegt Peter. De stemmen zijn inmiddels geteld en drie bedrijven zijn genomineerd voor de hoofdprijs. Een aantal criteria liggen ten grondslag voor het te nomineren bedrijf en dan is het een kwestie van ‘de meeste stemmen tellen’.

Criteria
Om kans te maken op de titel Ondernemer van het Jaar moet de onderneming/ondernemer voldoen aan één of meerdere van onderstaande criteria. De onderneming/ondernemer is lid van Ondernemend Geffen * heeft een ondernemende visie, hecht veel waarde aan kwaliteit en creativiteit, is duurzaam ondernemend, maakt gebruik van reclameactiviteiten zoals sponsoring van verenigingen, heeft een goed imago en is maatschappelijk betrokken.Ook wordt een schriftelijke toelichting vereist op de nominatie.

Genomineerden
Het business gala was in het verleden een bijzonder druk bezochte en bovendien een gezellige avond. Peter Strik; “We verwachten nu toch wel zo’n beetje heel ondernemend Geffen te ontvangen, bedrijven, winkeliers en horeca zullen allemaal aanwezig zijn. Netwerken behoort natuurlijk tot een van de belangrijkste bezigheden. Het contacten met elkaar, kijken naar de mogelijkheden die er voor elkaar zijn. Zorg dat uw visitekaartje grijp klaar aanwezig is”.

Bewijs
Een bijzonder maar ook een belangrijk moment van de avond zal zeker de bekendmaking van de kersverse ondernemer van het jaar zijn.De genomineerde bedrijven hiervoor, in volledig willekeurig volgorde, zijn: Hanex Tankstations & Carwash – van Wanrooij, Bouw en Ontwikkeling – Drukkerij Wihabo.Uit deze drie genomineerde bedrijven, die zeer zeker beantwoorden aan de gestelde criteria en toelichting, zal de voorzitter van Ondernemend Geffen op vrijdag 24 januari, onder luid tromgeroffel de winnaar bekend maken. Naast natuurlijk de eeuwige roem, ontvangt het winnende bedrijf een prachtig aandenken, een persoonlijk cadeau en een ingelijst officieel bewijs van het feit dat in 2013 zijn of haar bedrijf de winnaar was van de verkiezing Ondernemer van het jaar.>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture