"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

15 november 2013

Informatie avond van Soest & Partners
Betreft:           Uitnodiging informatie-avond dinsdag 19 november 2013

Geachte relatie,

Elk jaar wordt er op Prinsjesdag een nieuw Belastingplan gepresenteerd voor het volgende jaar. Dit betekent dat er in één keer veel gewijzigd wordt op allerlei rechtsgebieden. Daarnaast verschijnen er regelmatig nieuwe Besluiten van het Ministerie van Financiën en komt er dagelijks nieuwe jurisprudentie bij. Wij houden u graag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en hebben een aantal onderwerpen geselecteerd die voor u van belang kunnen zijn. Wij nodigen u daarom graag uit voor de bijeenkomst:  

“Fiscale Eindejaarstips 2013 & Belastingplan 2014”

Gastspreker:

Het onderwerp wordt uitgebreid besproken en toegelicht door de heer drs. Jan Zweekhorst FB. De heer Zweekhorst is verbonden aan bureau Vaktechniek bij het SRA, tevens vervult hij de functie van bestuurslid bij het SRA. Namens dit bestuur onderhoudt de heer Zweekhorst de fiscale contacten met Den Haag. In 1988 is de heer Zweekhorst afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Kosten:

Er zijn voor u géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Tevens ontvangt u een informatiemap, welke als naslagwerk gebruikt kan worden.

Afsluitend is er onder het genot van een borrel nog gelegenheid om één en ander nader te evalueren.

Locatie:

De informatie-avond zal gehouden worden op dinsdag 19 november 2013 om 20.00 uur in Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4, 5384 BZ te Heesch, bereikbaar onder telefoonnummer 0412 - 45 16 34.

Een routebeschrijving is, indien gewenst, op te vragen bij ons kantoor.                                                    

Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons vóór vrijdag 15 november 2013, met behulp van onderstaande antwoordstrook, te laten weten of u aanwezig bent en met hoeveel personen. Neemt u gerust een vriend of kennis mee.

Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een programma van deze avond toe.

U kunt de antwoordstrook faxen naar: 0412 - 45 90 01 of uw gegevens mailen naar info@soestacc.com

Wij vertrouwen erop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u op dinsdag 19 november 2013 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Van Soest & Partners

Frank Hanegraaf                                                           Chris-Stan van Daal>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture