"De algemene belangenbehartiging
van de in de woonkern Geffen

gevestigde bedrijven"

5 februari 2014

gratis lunchbijeenkomst sector Detailhandel


Beste ondernemer in detailhandel,   Graag nodigen wij u uit voor een gratis lunchbijeenkomst die wij organiseren voor ondernemers in de Detailhandel op maandag 17 februari aanstaande. De ontwikkelingen in de retail vereisen dat ondernemers hun focus verleggen. Van marktgroei naar het behouden en (terug)winnen van marktaandeel. Rabobank verwacht voor 2014 dat het volume van de particuliere consumptie in de detailhandel met 1,5% zal dalen. De stijgende lijn van online verkoop zet zich door. Het uitbreiden van verkoopkanalen is daarom essentieel in de retail verkoopstrategie. Het mobiele kanaal zal steeds belangrijker worden in het oriëntatie en koopproces van de klant (M-commerce).

Al deze veranderingen vragen veel van u als ondernemer en uw personeel. Weten uw medewerkers precies waar uw winkel en uw formule voor staan? Dragen ze dit ook uit en wat merkt uw klant hier dan van? Begrijpen ze de nieuwe consument die zich op internet al heeft voorbereid door te zoeken en te vergelijken en vaak al vóór hij de winkel binnenstapt de aankoopbeslissing heeft genomen?
  Tijdens de inspirerende bijeenkomst kunt u uw collega detailhandel ondernemers ontmoeten, kennis delen en sparren over de vraagstukken van uw sector.
Ter inspiratie alvast een impressie-filmpje van gastspreker Alexander Heijkamp op 17 februari.
  Het programma is als volgt:
12.00 uur Ontvangst en lunch
12.30 uur Spreker Alexander Heijkamp, sectormanager Detailhandel Rabobank Nederland
13.15 uur Vragen en afronding
13.45 uur Einde

De bijeenkomst vindt plaats bij De Toren, Torenstraat 12, 5473 EL in Heeswijk Dinther.
  Meld u hier aan   Graag tot 17 februari!   Hartelijke groet, Ondernemerslokaal Kennis- en netwerkplatform voor ondernemers in Bernheze, Maasdonk en Lith e.o.  
Web:  http://www.ondernemerslokaal.nl
Mail:   info@ondernemerslokaal.nl
>> Terug naar nieuwsoverzicht


Activiteiten en vergaderingen

Agenda

Fotoalbum

In the picture